clanak False

Rezultati javnog natječaja za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa i projekata udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama za 2015.

23.02.2016.
Nakon provedenog Javnog natječaja za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa i projekata udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama za 2015. objavljenog dana 03. listopada 2014., a sukladno Odluci o dodjeli financijskih potpora za programe i projekte udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama (Službeni glasnik Grada Zagreba 19/11) te Zaključku zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba Vesne Kusin, prof. o odabiru programa/projekta i visini financijske potpore udrugama iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama za 2015. od 16. travnja 2015., sufinanciraju se sljedeći programi/projekti:

REZULTATI NATJEČAJA

Rezultati Javnih natječaja za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba za 2015.