clanak False

Sastanak s predstavnicima Hrvatskog jet ski saveza

11.03.2020.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima jutros je u zgradi Gradske uprave primio predstavnike Hrvatskog jet ski saveza koje je predvodio predsjednik Davor Hundić. Na sastanku se razgovaralo o organizaciji etape regionalnog natjecanja motonautike Alpe Adria Jet Ski Tour što će se održati 12. i 13. lipnja 2020. u ŠRC-u Jarun.

Govorilo se i o financijskoj potpori te o proceduri ishođenja dozvola za organiziranje dobrodošlice na Cvjetnome trgu i natjecanja u ŠRC Jarun.

''Prošle je godine Zagreb bio domaćin jet ski natjecanja, a na što smo iznimno ponosni. Brojni posjetitelji su imali priliku vidjeti velike atrakcije na Jarunu pa smo ove godine odlučili organizirati sličnu manifestaciju. Očekujemo spektakl'', rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić. Dodao je da će se Grad, sukladno svojim mogućnostima, uključiti u organizaciju ovog eventa te da će predmetne objekte dati na korištenje i da će pomoći u ishođenju dozvola.

''Želimo natjecatelje dovesti i u centar grada i održati prezentaciju i dodjelu brojeva. Budući da jet ski nije profesionalni sport, odlučili smo natjecanje s Jadranske obale premjestiti na Jarun jer naš glavni grad ima bogatu ponudu sadržaja za oko 2 000 natjecatelja i ljubitelja jet ski sporta, koliko ih ove godine očekujemo“, poručio je predsjednik Hrvatskog jet ski saveza Davor Hundić.

Gradske vijesti - 2020.