clanak False

Splitska Ultra obara rekorde

08.07.2018.
HINA/zagreb.hr - Na poziv direktora Hrvatske turističke zajednice Kristijana Stančića, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić prisustvovala je na najvećem festivalu elektronske glazbe Ultra Europe u na splitskom stadionu Poljud.

Vrhunska priredba značajna za cijelu Hrvatsku koju svi trebamo podržati, a Zagreb to čini na konkretan način kroz poslovno-tehničku suradnju, rekla je zamjenica gradonačelnika.  

Ministar turizma Gari Cappelli u Splitu je u noći sa subote na nedjelju na Ultra Europa festivalu novinarima izjavio da taj festival, baš kao i nogometna pobjeda Hrvatske nad Rusijom, za turizam znači puno, te da je Hrvatska upravo po festivalima i sportu najprepoznatljivija zemlja u Europi i svijetu ove godine.

Čestitajući organizatorima šestog po redu Ultra Europe na sjajnoj pripremi festivala, ministar Cappelli je iznio podatak da su već prvog dana Ultre, u petak, oboreni rekordi broja posjetitelja.
Ultra Europe je sjajan festival na koji dolazi publika iz cijelog svijeta, iz 150 zemalja, i presretan sam i s njegovom organizacijom, ocijenio je ministar.

Organizator Ultra Europe festivala Joe Bašić potvrdio je da su sinoć oborili rekord po broju posjetitelja.

Gradske vijesti - 2018.