clanak False

Susret gradonačelnika Zagreba i Novog Vinodolskog

20.05.2019.
Danas se u palači Dverce zagrebački gradonačelnik Milan Bandić susreo s gradonačelnikom Novog Vinodolskog Velimirom Piškulićem.

Nakon sastanka je pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Dinko Bilić istaknuo da se na sastanku govorilo o suradnji Grada Zagreba i Novog Vinodolskog u sektoru komunalnoga i prometnog redarstva. Zagreb će svojim iskustvom i znanjem pomoći Novom Vinodolskom pa možda konkretiziramo i suradnju ljudi koji će boraviti na terenu tijekom srpnja i kolovoza, kazao je.

Ističući kako suradnja s Gradom Zagrebom traje duži niz godina, gradonačelnik Piškulić je rekao da Novi Vinodolski ima 5 000 stanovnika i da je u sezoni taj broj trostruko veći što stvara probleme u prometu te s komunalijama i otpadom pa su stoga zatražili pomoć i suradnju s Gradom Zagrebom.

Na sastanku smo dogovorili osnovne stvari, a detalje ćemo razraditi u budućnosti, dodao je gradonačelnik Piškulić i napomenuo da se nada uspješnoj suradnji s Gradom Zagrebom i na ovome polju.

Gradske vijesti - 2019.