clanak False

Započeli radovi u Držićevoj

19.08.2019.
U Aveniji Marina Držića jutros su započeli radovi na sanaciji istočnog kolnika, na dionici od Ulice Milke Trnine do Ulice grada Vukovara.
 
Gradonačelnik Milan Bandić naglasio je na licu mjesta da će radovi trajati šest dana, odnosno do nedjelje i da će se raditi po 12 sati, te zamolio građane za strpljenje, napomenuvši da je obilazni pravac preko Lastovske ulice, Kruga, Ulice grada Vukovara do Avenije Marina Držića. Prije dvije godine smo obnavljali zapadni trak na ovoj dionici, a ove godine je došao na red istočni. U užem dijelu grada nas još očekuju radovi u Ulici SR Njemačke te na istočnoj strani Svačićevog trga, a nakon 1. rujna obnavljat ćemo prometnice na rubnim dijelovima grada.
 
Voditelj Zagrebačkih cesta Željko Dukić rekao je da će se, u okviru sanacije kolnika na dionici dugoj 1.200 metara, skidati stari asfalt te stavljati dva nova sloja asfalta, ugrađivati novi poklopci komunalnih instalacija, popravljati oštećena betonska galanterija i na kraju iscrtati horizontalna signalizacija.

Gradske vijesti - 2019.