clanak False

Gabi Novak, Bisera Veletanlić, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov kod zamjenice gradonačelnika

25.10.2018.
Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević sa suradnicima je danas u zgradi Gradske uprave primila glazbene dive Gabi Novak i Biseru Veletanlić te jazz-pijaniste Matiju Dedića i Vasila Hadžimanova u povodu njihova koncerta što će ga 5. studenoga održavati u Lisinskome.

Veselim se Vašemu koncertu. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da vam pomognemo oko tehničkih detalja i pripreme, rekla je zamjenica.

Vasil Hadžimanov, nećak gospođe Veletanlić je naglasio da priređuju koncert za sve generacije i za sve one koji vole evergreene – divne tekstove s porukom u vječnim melodijama. Uistinu je rijetka prigoda da se u jednoj večeri na pozornici Dvorane „Lisinski“ nađu zajedno dvije glazbene obitelji: Dedić – Novak iz Zagreba i Hadžimanov – Veletanlić iz Beograda i da izvode najpopularnije melodije iz svojih repertoara.

S puno emocija Bisera Veletanlić je istaknula da je presretna što je nakon dugo godina u svome rodnom Zagrebu i što će 5. studenog nastupati u Lisinskome.

Sa sjajnim glazbenicima ovaj koncert će biti užitak. Za mene on predstavlja prelijepu glazbenu priču u koju idemo zajedno, naglasila je Gabi Novak.

Tomislav Kašljević, producent koncerta je još jednom zahvalio Gradu što je prepoznao ovaj projekt.

Gradske vijesti - 2018.