clanak False

Grad Zagreb posredstvom ZICER-a za startupove osigurao 1 milijun kuna - prijave za Startup Factory traju još 10 dana!

05.09.2019.

Počinje novi Startup Factory. Postani dio ekipe koja svojim visokotehnološkim inovacijama mijenja svijet!

Startup Factory je višestruko nagrađivani prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire. Grad Zagreb ga je putem ZICER-a pokrenuo 2016. godine. Tijekom posljednja tri ciklusa najboljim zagrebačkim startupovima dodijeljeno je više od 2 milijuna kuna za razvoj proizvoda. Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja. Olakšava im poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda i širenja na postojeća i nova tržišta. Pritom tijekom osam tjedana pruža intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

Najboljim timovima Startup Factory ove godine osigurava i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti od 1.000.000 kn. Pobjednici programa bit će izabrani 27. studenoga na velikoj međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.

Prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju članove komplementarnih znanja. Prijave su otvorene do 15. rujna, a više informacija doznajte na web stranici http://startupfactory.zicer.hr/.


Gradske vijesti - 2019.