clanak False

Gradonačelnik počasni građanin Srebrenice

Nakon što je u svibnju, na izvanrednoj sjednici skupštine Općine Srebrenica proglašen počasnim građaninom, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je u Srebrenici i službeno dobio to veliko priznanje, Plaketu o proglašenju počasnog građanina.
10.07.2009.

Nakon što je u svibnju, na izvanrednoj sjednici skupštine Općine Srebrenica proglašen počasnim građaninom, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je u Srebrenici i službeno dobio to veliko priznanje, Plaketu o proglašenju počasnog građanina gradića u istočnoj Bosni, zapamćenog po neviđenome masakru 1995. godine.

Kao znak prijateljstva i potpore Srebreničanima, gradonačelnik Bandić u njihov je grad stigao s vozilom hitne pomoći koje će im, kako je naglasio u prigodi primopredaje, iako rabljeno, još niz godina dobro poslužiti.

Nakon toga, u društvu s predsjednikom Skupštine Srebrenica i načelnikom Općine Radomirom Pavlovićem i Osmanom Suljićem, zagrebački je gradonačelnik prisustvovao Komemorativnoj sjednici tamošnje Skupštine.

Prema protokolu, u 18,00 sati, počasni građanin Srebrenice otvorit će izložbu „Kuća koja pamti“u Memorijalnom centru Potočari.


Gradske vijesti - 2009.