clanak False

Gradonačelnik posjetio djecu iz Srebrenice koja ljetuju u Novom Vinodolskom

29.06.2018.
Gradonačelnik Milan Bandić posjetio je danas, u društvu s načelnikom Općine Srebrenica Mladenom Grujičićem i članom Vijeća bošnjačke nacionalne manjine grada Zagreba Kemalom Bukvićem, djecu iz Srebrenice koja sedmu godinu za redom u organizaciji Grada Zagreba ljetuju u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom. Riječ je o nastavku prijateljske suradnje Zagreba i Srebrenice u okviru koje ove godine, od 25. lipnja do 2. srpnja, ljetuje 92 djece.
 
Djeca i mladi su gradonačelnika Bandića i goste dočekali s pjesmom i plesom te zahvalili što im je Grad omogućio boravak i zabavu na moru.
Gradonačelniku i Crvenom križu, također je zahvalio načelnik Općine Srebrenica Mladen Grujičić. Hvala vam na ovoj lijepoj velikoj gesti. Djeca su oduševljena s boravkom i druženjem u Novom Vinodolskom i doma nose lijepe i vesele uspomene. Mi smo mali pa vam teško možemo uzvratiti ali vas pozivamo da dođete u Srebrenicu, dodao je načelnik Grujičić.
 
Drago mi je da vam zadnjih sedam godina možemo omogućiti ljetovanje i nadam se da će vas još puno doći uživati i zabavljati se na našem lijepom moru, rekao je gradonačelnik Bandić, zaželjevši djeci da uživaju u Vinodolskom i da njeguju zajedništvo i prijateljstvo kojeg će se sjećati cijeli život. U zadnjih sedam godina ovdje je ljetovalo oko 700 djece, dodao je gradonačelnik uz zahvalu svima koji su to omogućili te najavio svoj dolazak u Srebrenicu početkom ove jeseni.

Gradske vijesti - 2018.