clanak False

Gradonačelnik primio najuspješnije ravnatelje osnovnih škola

U povodu iznimnih rezultata učenika na natjecanjima, gradonačelnik Bandić primio je ravnatelje 15 najboljih zagrebačkih osnovnih škola.
03.02.2014.


U povodu iznimnih rezultata učenika na natjecanjima na županijskoj i državnoj razini u prošloj školskoj godini, u znak zahvale za uloženi trud i dobru organizaciju, gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi ravnatelje i ravnateljice 15 najboljih zagrebačkih osnovnih škola. 

Uvažavajući trud i predan rad svih zaposlenika koji su pridonijeli odličnom uspjehu učenika na natjecanjima, gradonačelnik Bandić odlučio je najbolje škole nagraditi prijenosnim računalom i TV prijemnikom. 

Čestitam od srca, vama, vašim učenicima, učiteljima i mentorima. Treba poticati nadarene da se razvijaju prema vlastitim sposobnostima, pa će ulaganje u našu djecu biti i više nego unosno, rekao je gradonačelnik. 

Pozivu su se odazvali svi ravnatelji koji su s oduševljenjem prihvatili ovakvu inicijativu gradonačelnika, zahvalivši na prijemu i ovoj poticajnoj akciji kojom se prvi put daje značaj izvrsnima te na sustavnom ulaganju u zagrebačko obrazovanje i u djecu koja će, kako su rekli, biti čuvari našega društva.

Popis nagrađenih škola


Gradske vijesti - 2014.