clanak False

Isplata novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta

13.11.2012.

Prema obavijesti iz Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, danas, 13. studenoga, započinje isplata pomoći Grada Zagreba za opremu novorođenog djeteta.

Navedenu pomoć primit će korisnici prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog, drugog, trećeg i svakog daljnjeg djeteta, koji su to pravo ostvarili u kolovozu 2010. i u kolovozu 2012., te korisnici koji su pravo na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog i trećeg djeteta ostvarili u kolovozu 2011., na temelju Odluke o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta, kao i korisnici koji su u prosincu 2011. ostvarili pravo na isplatu drugog obroka novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta za drugo dijete.

Pomoć će primiti i korisnici prava za treće i svako daljnje dijete, koji su pravo ostvarili u kolovozu 2007., kolovozu 2008. i u kolovozu 2009., na temelju Odluke o pomoći za opremu novorođenog djeteta.

Rok za podnošenje zahtjeva za nove korisnike prava na pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta.

Više...


Gradske vijesti - 2012.