clanak False

Javni uvid u Nacrt prijedloga programa zaštite zraka Grada Zagreba

09.04.2021.
Sukladno članku 15. Zakona o zaštiti zraka (''Narodne novine'' 127/19) Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša objavljuje Nacrt prijedloga programa zaštite zraka Grada Zagreba na mrežnim stranicama Grada Zagreba i stavlja na javni uvid u razdoblju od 12. travnja do 11. svibnja 2021., radi  pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti. Nacrt prijedloga programa zaštite zraka Grada Zagreba je izradio ovlaštenik EKONERG d.o.o. iz Zagreba.  Tijekom trajanja savjetovanja s javnošću Nacrt prijedloga programa je dostupan na mrežnim stranicama Grada Zagreba pod temom /Programi, planovi i studije na javnom uvidu/ na poveznici https://eko.zagreb.hr/programi-planovi-i-studije-na-javnom-uvidu/42 i izložen u predvorju zgrade Gradske uprave, Trg S. Radića 1, Zagreb i u Područnom uredu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 2, Zagreb, radnim danom od 8,30 do 15,30 sati .

Javnost svoje komentare, mišljenja, prijedloge i primjedbe na Nacrt prijedloga programa može zaključno do 11. svibnja 2021. upisati u knjigu primjedbi izloženu uz predmetni dokument na mjestima javnog uvida, upisati u Obrazac za sudjelovanje javnosti dostupan na ovoj stranici i dostaviti elektroničkom poštom na adresu: eko@zagreb.hr ili redovnom poštom na adresu: Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Sektor za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom, Zagreb, Park Stara Trešnjevka 2.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u navedenom roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir.


Informacija o izradi programa

Nacrt prijedloga programa zaštite zraka Grada Zagreba

Obrazac za sudjelovanje javnosti

Oglasna ploča