clanak False

Međunarodni dječji festival Čarobna frula

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je finalno natjecanje 2. Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula u Centru za kulturu Maksimir.

04.12.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je danas finalno natjecanje 2. Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula, što se održava od 3. do 5. prosinca u Centru za kulturu Maksimir.

Čestitajući finalistima i zahvalivši organizatorima na još jednom uspješnom Festivalu, gradonačelnik je pozvao sve goste da obiđu i uživaju u Adventu u Zagrebu.

Tom prigodom, predstavnica djece koja su sudjelovala na Festivalu,  Magdalena Rogić, uručila je gradonačelniku Bandiću, zahvalnicu za značajnu pomoć u organiziranju i provedbi Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula Zagreb 2016.

Međunarodni dječji festival solistički je festival dječje pjesme, zajedništva, radosti i prijateljstva. Na festivalu je nastupilo 85 natjecatelja u dobi od 4 do 14 godina, a osim mališana iz Hrvatske, nastupila su i djeca iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Mađarske, Slovenije i Srbije.
 

Gradske vijesti - 2016.