clanak False

Međunarodno istraživanje o volontiranju u sportu - POZIV NA SUDJELOVANJE

09.11.2021.

Fotografija: Freepik

U sklopu projekta sufinanciranog iz programa Erasmus+ Work for a Cause, Serve for sport (W4C-S4S) pokrenuto je međunarodno istraživanje o volontiranju, čime je, između ostalog, simbolično obilježeno mjesec dana do Međunarodnog dana volontera koji se obilježava svake godine u mjesecu prosincu.


Istraživanje je jedna od glavnih projektnih aktivnosti na temelju kojeg će se izraditi analiza stanja - Izvješće najboljih praksi postojećih volonterskih programa u sportu koje su razvile različite sportske i volonterske organizacije u Europi. Na temelju Izvješća u narednom periodu izradit će se edukacijski moduli u svrhu edukacije volontera za sudjelovanje u organizaciji nacionalnih i međunarodnih sportskih događanja čime će se doprinijeti povećanju broja volontera općenito, a posebice volontera osposobljenih za podršku u organizaciji sportskih događanja/natjecanja za osobe sa i bez invaliditeta. 


U anketi može sudjelovati svaki volonter i svaka organizacija/institucija koja se bavi organizacijom sportskih događanja.

 

Ako predstavljate neku organizaciju, ispunite anketu OVDJE.

Ako ste individualni volonter, ispunite OVU ANKETU.
 

Koordinator projekta koji traje do prosinca 2022. godine je Grad Zagreb, a partneri su Social Innovation and Cohesion Institute (Grčka), Gea Societa' Cooperativa Sociale (Italija), Općina Almussafes (Španjolska), Društvo za razvijanje prostovoljnjega dela Novo mesto (Slovenija) i Europska sveučilišna sportska organizacija – EUSA (Slovenija).


Više o projektu možete saznati na OVOM LINKU.
 


Aktualnosti