clanak False

MojZagreb - Grad za naše građane

09.09.2013.


Besplatna i stalno dostupna e – usluga koja omogućuje jednostavnu prijavu, pregled i komentiranje nepravilnosti i problema u gradu te zaprimanje povratnih informacija od Grada po pitanju rješavanja / sanacije problema – to je najkraći opis sustava koji je danas u tzv. Pametnoj sobi u Gradskoj upravi predstavio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima. 

Riječ je o e – usluzi koja se razvija uz moto" Grad za naše građane / Građani za naš grad", namijenjenoj svima koji žele zajedno sa svojim Gradom sudjelovati u detekciji i rješavanju lokalnih problema s ciljem povećanja kvalitete i zadovoljstva u korištenju javne infrastrukture u Zagrebu. 

 

- Evo, izgleda da ja više neću imati posla, našalio se gradonačelnik govoreći o aplikaciji koja je na liniji još većeg otvaranja uprave prema sugrađanima koje uz pomoć nove aplikacije stavlja u ulogu svojevrsnih virtualnih komunalnih redara jer sami mogu prijavljivati ono što ih smeta u gradskoj komunalnoj infrastrukturi. Prijaviti, opisati, poslati fotografiju ako žele i onda pratiti tijek rješavanja. 

 

Uslugu možete naći na naslovnici www.zagreb.hr i u svojim pametnim mobilnim aparatima.

 


Vezani tekstovi: Predstavljen projekt e-redar