clanak False

Na Bundeku otvoren Rujanfest 2018.

21.09.2018.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić večeras je i službeno otvorio Rujanfest 2018., glazbeni festival koji se na Bundeku održava do 30. rujna pod motom Zabava za sve

Na ovogodišnjem programu za svakoga ima ponešto, od moderne glazbe, rocka, tradicionalne glazbe ali i najveće estradne zvijezde. Bundek postaje centar svih zbivanja u Zagrebu, rekao je gradonačelnik poželjevši svim posjetiteljima dobru zabavu i nezaboravan provod. 

Za ovogodišnje izdanje festivala organizatori Rujanfesta su priredili raznovrsni program i zabavu za sve, a na čak 20 pozornica nastupaju vrhunski glazbenici. Od Halida Bešlića, Harisa Džinovića do Petra Graše i Tonija Cetinskog, Željka Bebeka pa nadalje, posjetitelje očekuju poznata imena. Ali, to nije sve! Tu je i rock kuća, vinski trg, trg Zagrebačke županije, zatim krafterski trg i još 20 pozornica s raznovrsnom glazbom - znači uistinu za svakoga po nešto. Gastronomija nam je stvarno zavidna jer ove godine imamo više od 100 vrsta jela i čak 4 vrhunska restorana na Rujanfestu, najavila je organizatorica festivala Anita Tuček.

Gradske vijesti - 2018.