clanak False

Nagrađeni inovatori kod gradonačelnika

Gradonačelnik je u palači Dverce primio predstavnike Hrvatskog saveza inovatora i Saveza inovatora Zagreba te dobitnike odličja na ovogodišnjoj izložbi inovacija INPEX u Pittsburgu i međunarodnom salonu inovacija ARHIMED u Moskvi.
03.10.2008.

Gradonačelnik Milan Bandić primio je u palači Dverce predstavnike Hrvatskog saveza inovatora i Saveza inovatora Zagreba te dobitnike odličja na ovogodišnjoj izložbi inovacija INPEX u Pittsburgu i međunarodnom salonu inovacija ARHIMED u Moskvi.
Gradonačelnik im je čestitao na postignutim rezultatima i osvojenim nagradama, istaknuvši da Zagreb od 2001. konstantno ulaže u poticanje inovatorstva, a s tom će praksom i nastaviti, budući da su nam za uspješno gospodarstvo potrebne nove ideje i inovacije. Poželio je također da one što češće svoju primjenu nađu u tehnološkim procesima i svakodnevnom životu.
Ljiljana Pedišić, predsjednica Hrvatskog saveza inovatora i Saveza inovatora Zagreba, zahvalila je Gradonačelniku na podršci Grada i Gradskog ureda za gospodarstvo te je naglasila da Zagreb i Hrvatska mogu biti ponosni na svoje inovatore i njihove inovacije koje nimalo ne zaostaju za onima u svijetu.


Gradske vijesti - 2008.