clanak False

Natko Zrnčić Dim kod gradonačelnika

Još jednom čestitavši Natku na velikom uspjehu, gradonačelnik je naglasio da će s užitkom pratiti njegovu daljnju karijeru, posebno skorašnju superkombinaciju i veleslalomsku utrku u talijanskom Sestriereu, gdje će, ako se dotad i Ivica oporavi, prvi put startati čak pet hrvatskih skijaša...
17.02.2009.

U povodu osvajanju bronce u superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu u skijanju, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas Natka Zrnčića Dima i direktora hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija Vedrana Pavleka.

Još jednom čestitavši Natku na velikom uspjehu, gradonačelnik je naglasio da će s užitkom pratiti njegovu daljnju karijeru, posebno skorašnju superkombinaciju i veleslalomsku utrku u talijanskom Sestriereu, gdje će, ako se dotad i Ivica oporavi, prvi put startati čak pet hrvatskih skijaša, od kojih četvorica među prvih 30.

Nakon susreta u gradonačelnikovu salonu, Natko je otišao trenirati na Sljeme, gdje je, baš kao Janica i Ivica, napravio prve skijaške korake i gdje se uvijek rado vraća.


Gradske vijesti - 2009.