clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

23.09.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Obavlja najsloženije poslove pripreme i izrade strategijskih odluka, planova i programa, definiranja metodologije njihove izrade i praćenja cjelovitog procesa pripreme i izrade, poslove praćenja provedbe, vrednovanja i izvještavanja o provedbi strategijskih odluka, planova i programa, koordinira pripremu izvješća o rezultatima praćenja i vrednovanja strategijskih odluka, planova i programa i izradu mjera unaprjeđenja provedbe, te poslove koji se odnose na planiranje, poticanje, koordinaciju, usklađivanje i praćenje razvojnih programa i projekata od značaja za razvoj Grada.
- Predlaže, koordinira izradom i sudjeluje u izradi tematskih studija i drugih analitičkih podloga, obavlja najsloženije stručne, istraživačke i analitičke poslove vezane uz izradu strategijskih odluka, planova i programa. Predlaže mjere, metode i postupke za daljnje unaprjeđenje načina i metoda rada i primjenu najbolje prakse u izradi akata i praćenju njihove provedbe, te mjere unaprjeđenja provedbe strategijskih odluka, planova i programa o čemu obavještava druge sudionike uključene u proces strategijskog planiranja.
- Surađuje s predstavnicima gradskih upravnih tijela, tijela državne uprave, znanstvenim i stručnim institucijama i ustanovama i drugim dionicima u procesu donošenja i praćenja provedbe strategijskih odluka, planova i programa. Sudjeluje u izradi prijedloga Plana nabave iz djelokruga Odjela te pripremi dokumentacije za nadmetanje i zahtjeva za početak postupka javne nabave. 
- Prati i proučava stanje i propise u područjima povezanim s pripremom, izradom te praćenjem, vrednovanjem i izvještavanjem o provedbi strategijskih odluka, planova i programa, području strateškog planiranja, daje stručna tumačenja i pojašnjenja te izrađuje najsloženije akte iz djelokruga Odjela.
- Sudjeluje u izradi planova, programa, izvješća, stručnih mišljenja i drugih najsloženijih materijala iz djelokruga Ureda, daje informacije te obavlja i druge poslove po nalogu voditelja Odjela. 
 
 
PODACI O PLAĆI: 
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,72 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.