clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

23.09.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

-Obavlja složene poslove predlaganja, pripreme i izrade strategijskih odluka, planova i programa u svim fazama izrade akata. Proučava i stručno obrađuje složena pitanja u vezi s izradom akata, osobito metodologiju izrade i njihovu pripremu, s naglaskom na viziji i okviru prostornog razvoja. Obavlja složene poslove u vezi s postupcima praćenja i vrednovanja provedbe strategijskih odluka, planova i projekata.
- Predlaže i izrađuje osnovne analize stanja ili koordinira izradom analize stanja, priprema druge stručne podloge. Obavlja poslove pripreme tematskih studija u vezi sa strategijskim odlukama, planovima i projektima. Prati stanje i sudjeluje u izradi izvješća o rezultatima praćenja provedbe i vrednovanja provedbe strategijskih odluka, planova i programa. Predlaže mjere za unaprjeđenje provedbe strategijskih odluka, planova i projekata.
- Prati stanje i propise u područjima na koja se odnosi priprema, izrada te praćenje, vrednovanje i izvještavanje o provedbi strategijskih odluka, planova i programa. Surađuje s gradskim upravnim tijelima, tijelima državne uprave i drugim subjektima te informira sudionike u procesu pripreme, izrade, praćenja provedbe i izvještavanja o provedbi strategijskih odluka, planova i projekata.  
- Surađuje u izradi mišljenja u složenim pitanjima vezanim za strategijsko planiranje, te pitanjima koji se odnose na planiranje, poticanje, koordinaciju, usklađivanje i praćenje razvojnih programa i projekata, izrađuje izvješća, složene analize i druge materijale te obavlja i druge poslove po nalogu voditelja
 

PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.