clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

23.09.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

-Obavlja najsloženije stručne poslove praćenja i sudjelovanja u aktivnostima vezanim za geotehnička istraživanja, proučava i stručno obrađuje najsloženija pitanja u području geotehničkog katastra za potrebe planiranja i izgradnje grada, predlaže rješenja u pojedinim pitanjima te obrađuje ukupnu geotehničku problematiku iz djelokruga Odjela.                       
- Prati i proučava propise i stanje u svim područjima povezanim s geotehničkim katastrom, pruža stručnu pomoć u pitanjima iz djelokruga Odjela, predlaže mjere, metode i postupke u vezi s primjenom mjerodavnih propisa, te mjere i postupke povezane s geotehničkim katastrom i kartografskim prikazom klizišta.                                                                  
- Sudjeluje u izradi planova, programa, izvješća, stručnih mišljenja i drugih najsloženijih materijala iz djelokruga Odjela. Sudjeluje u izradi prijedloga Plana nabave iz djelokruga Odjela te pripremi dokumentacije za nadmetanje i zahtjeva za početak postupka javne nabave. 
- Sudjeluje u pripremi i izradi geotehničke dokumentacije za područje Grada Zagreba, surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima i drugim tijelima uključenim u geotehničke poslove.  
- Prati aktivnosti vođenja evidencija iz djelokruga odjela, inicira njihovu periodičnu obradu te nadzire njihovo uključivanje u Geotehničku osnovu Grada, te obavlja i druge poslove po nalogu voditelja Odjela.                     
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,72 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.