clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

25.11.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

-Proučava i stručno obrađuje najsloženija pitanja vezana uz ekonomsko-analitičke poslove iz nadležnosti Ureda, daje stručna mišljenja, izrađuje analize i prijedloge za osiguranje sredstava za rad  i poslovanje Ureda, izrađuje prijedlog financijskog plana Ureda te druge najsloženije poslove vezane uz izvršenje financijskog plana Ureda.  
-Surađuje u izradi, prati i koordinira izvršenje  financijskih planova i izvješća ustanova i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Grad Zagreb koje obavljaju djelatnost socijalne skrbi.  Surađuje u izradi prijedloga prioriteta investicijskog ulaganja, investicijskog i tekućeg održavanja objekata iz djelokruga, odnosno nadležnosti Ureda.                                                                       
-Brine za uredno likvidiranje, kontiranje i knjiženje knjigovodstvenih dokumenata, vodi propisane evidencije utroška sredstava, analize te sudjeluje u izradi i provedbi akata iz nadležnosti Ureda, strateških dokumenata, programa, planova, analiza i izvješća.          
-Prati, proučava i primjenjuje zakone i druge propise iz nadležnosti djelokruga Ureda. Surađuje u izradi prijedloga Plana nabave iz djelokruga Ureda i izvršava sklopljene ugovore o javnoj nabavi, vodi propisane evidencije te izrađuje izvješća o provedenim postupcima javne nabave.    
-Izrađuje stručne elaborate i druge stručne materijale, analize utroška sredstava za izvršenje programa, projekata i drugih aktivnosti iz nadležnosti Ureda.                                          
-Surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, tijelima državne uprave, ustanovama, trgovačkim društvima i drugim subjektima, te obavlja i druge poslove po nalogu.                  


PODACI O PLAĆI

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,72 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.