clanak False

Organizacija rada u gradskim upravnim tijelima

15.04.2020.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić donio je Naputak prema kojemu su sva gradska upravna tijela i ustanove u nadležnosti gradskih upravnih tijela dužna Stručnoj službi gradonačelnika podnositi dnevna izvješća o evidenciji prisustva djelatnika na radnome mjestu te se pridržavati provođenja mjera zdravstvene zaštite i držati se propisanog razmaka. 
 
U tablici se evidentira status djelatnika: adresa rada (ured, odnosno rad od kuće), naznaka kojem timu djelatnik pripada, odnosno, koristi li godišnji odmor ili je na bolovanju, rodiljnom, odnosno roditeljskom dopustu, plaćenom / neplaćenom dopustu.

Gradonačelnik je 19. ožujka 2020. svim pročelnicima gradskih upravnih tijela uputio nalog o držanju mjera zdravstvene zaštite - NALOG GRADONAČELNIKA.

Gradonačelnik je također donio Naputak prema kojemu su sva gradska upravna tijela i ustanove dužna podnositi dnevna izvješća o evidenciji prisustva djelatnika na radnome mjestu, bilo da je riječ o radu od kuće ili u uredu putem priložene tablice - Predložak / UPUTA GRADONAČELNIKA.



 

Gradske vijesti - 2020.