clanak False

Otvoren novouređeni ZET-ov terminal na Črnomercu

20.03.2021.
Novouređeni ZET – ov terminal na Črnomerecu, otvorila je jutros u društvu suradnik, zamjenica gradonačelnika dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević.

Radovi u vrijednosti od gotovo 8 milijuna kuna započeli su 1. listopada 2020., a završeni su 15. ožujka 2021.

Zamjenica Pavičić Vukičević izjavila je kako je ovo za Gradsku upravu i Zagrebački holding, te ostala trgovačka društva i nadležno Vijeće gradske četvrti doista veliki dan. ''Završili smo jedan velik i zahtjevan projekt! Terminal Črnomerec je prepoznatljiv simbol sjeverozapadnog dijela grada te sada ima priliku zasjati u novom i još boljem svijetlu. Željela bih u prvom redu zahvaliti građanima ovog dijela grada na njihovim inicijativama, jer su time pokazali da se zajedničkim radom i suradnjom može doprinijeti realizaciji njihovih potreba. Također veliko hvala i svima koji su radili na ovom projektu, oni su ti koji pomažu da Zagreb i dalje ostane najljepši i najugodniji grad za život – grad 21. stoljeća!, kazala je zamjenica.

Predsjednik VGČ Črnomerec Josip Jelić rekao je kako vjeruje da će novouređeno okretište stanovnicima Črnomerca dodatno olakšati putovanja s jednog dijela grada na drugi.

Nositelji projekta su Gradski ureda za mjesnu samoupravu i Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša.
 

Gradske vijesti - 2021.