clanak False

Otvorenje auto-moto događanja Brzi i žestoki - 17. nagrade Zagreba / 7. memorijala Mire Nikolić

21.09.2019.

Otvorenje međunarodnog kronometar natjecanja Brzi i žestoki - 17. nagrade Zagreba / 7. memorijala Mire Nikolić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kao pokrovitelj, otvorio je kod fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice dvodnevno auto-moto događanje Brzi i žestoki- 17. nagrade Zagreba /7. Memorijal Mire Nikolić kojeg organizira Auto klub INA DELTA u suorganizaciji sa Zagrebačkim automobilističkim savezom. Danas se natječu najbolji strani i domaći vozači u disciplini kronometar, a sutra je na rasporedu autoslalom.

Uz ispriku sugrađanima zbog zatvaranja prometa na dva dana na potezu istočnog i zapadnog kolnika Hrvatske bratske zajednice, dvije trake južnog kolnika ulice grada Vukovara te nadvožnjaka Slavonske avenije (sjeverni kolnik uz Hrvatske bratske zajednice) gradonačelnik Bandić je istaknuo kako održavanje ove sportske manifestacije obogaćuje turističku ponudu našega grada koja privlači velik broj posjetitelja i sudionika.

Našli smo se danas na najljepšem mjestu u Zagrebu, na gradskim fontanama da bi priredili Zagrepčanima i hrvatskom auto sportu novu dimenziju auto utrka kronometra, a sutra autoslaloma. Zahvaljujem Gradu i gradonačelniku koji nas je podržao kao što inače podržava auto sport kao i sve druge sportove, rekao je predsjednik Auto kluba INA DELTA Berislav Čegelj.

U dva dana događanja očekuje se oko 230 natjecatelja te 25 tisuća posjetitelja.
 

Gradske vijesti - 2019.