clanak False

Otvorenje uređenog Parka Zvonimira Milčeca

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek otvorila je uređeni park  na Trešnjevci s novim imenom - Park Zvonimira Milčeca.
22.11.2014.

 

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek, u društvu s obitelji Milčec, otvorila je uređeni park i otkrila ploču s novim nazivom - Park Zvonimira Milčeca. 
Park na Trešnjevačkom trgu, kako se prostor parka i okolnih površina nazivao do sada, zajednički su uredili Grad Zagreb i Radio Sljeme, u sklopu projekta Svi na zeleno Radio Sljemena i udruge Zelene stope

Radi se o izvrsnoj inicijativi Radio Sljemena da se obnovi park te da se nazove imenom Zvonimira Milčeca kojeg se sjećamo vrlo živo kao dobrog duha Zagreba. Grad Zagreb je pomogao financiranjem ovog projekta,a podružnica Zrinjevac je zaslužna za realizaciju ideje. Vjerujem da će građani Zagreba, a posebno Trešnjevke uživati u novouređenom parku koji je koliko čujem, otkad je preuređen izuzetno posjećen. Nadam da ćemo se na ovakav ili sličan način sjetiti svih naših Zagrepčana i Zagrepčanki koji su nam najbliži i koji su nas najviše zadužili, rekla je zamjenica Švaljek. 

Kako se čulo, uređenje parka je obuhvatilo obnovu i proširenje dječjeg igrališta te postavljanje novih dječjih sprava za igru, a postavljena su i nova tijela javne rasvjete, ograda oko cijelog parka i nove klupe.


Gradske vijesti - 2014.