clanak False

Pokretni ured od ponedjeljka ponovno u prometu

08.05.2020.

Mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga, nakon stanke zbog epidemiološke situacije
i preventivnih mjera, od ponedjeljka će ponovo raditi.

 

Do daljnjega će tijekom radnog dijela tjedna obilaziti dvije gradske lokacije, ali će se u naseljima zadržavati dvostruko dulje u odnosu na raniji raspored.
 

Tijekom prijepodneva građanima će biti na raspolaganju od 8 do 12 te u poslijepodnevnom terminu od 14 do 18 sati. Također, specijalizirano vozilo dostupno je i subotom.
 

Podsjetimo, individualni dolazak (u zasebnom terminu i na kućnu adresu) može se ugovoriti kroz Pozivni centar i broj 072 500 400. Uz starije, teže pokretne i sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu.
 

U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu, a integrirana je i ostala korisnička podrška.

Raspored za sljedeći tjedan dostupan je na internetskoj stranici holdingcentar.zgh.hr. Informacije o planiranim terminima i lokacijama pružaju i agenti Pozivnog centra.
 

Raspored lokacija za sljedeći tjedan na poveznici: https://www.zgh.hr/usluge-8/zona-za-korisnike-27/holding-centar/zbirni-pregledi/raspored-pokretnog-ureda/7038


 

Gradske vijesti - 2020.