clanak False

Poliklinika Zagreb

15.07.2020.
Obavještavamo Vas da će POSLOVNICA JEDINICA Poliklinike Zagreb u BOROVJU. Z.Turića 1,  BITI ZATVORENA OD 20.07.2020. DO 16.08.2020. – PREGLEDI SPORTAŠA OBAVLJATI ĆE SE U POSLOVNOJ JEDINICI ARGENTINSKA 2 (GAJNICE).

Obavijest je postavljena na web stranici Poliklinike kao i na ulaznim vratima u Polikliniku na lokaciji Z.Turića 1.

Više na službenoj web stranici Poliklinike 
 
 

Osnovna djelatnost Poliklinike Zagreb je medicina rada i športa te zdravstveni pregledi potrebni za dobivanje vozačkih dozvola za vozače svih kategorija, dozvole za držanje i nošenje oružja, dozvole vezane za zapošljavanje i posebne uvjete rada, dozvole za upise u škole i na fakultete, dozvole za obavljanje zaštitarske službe.
U Poliklinici obavljamo i preglede športaša djece , odraslih kao i sportskih klubova.
Ovlaštena smo ustanova za pregled zrakoplovnog osoblja i pomorskog osoblja.
U sklopu Poliklinike je i moderan medicinsko-biokemijski laboratorij gdje je moguće obaviti dijagnostičke pretrage sa dobivenim rezultatima  u jednom danu.
Poliklinika je opremljena modernim dijagnostičkim uređajima UZV aparat, Color doppler aparat za dijagnostiku VB sliva, štitnjače,dojke te vena nogu,EEG,aparat za spirometriju, perimetar za pregled vidnog polja,aparati za mjerenje očnog tlaka i očne pozadine, aparati za ispitivanje sluha TA i TV, ENG inhalatorij, EKG  u specijalističkim ordinacijama oftalmologa, neurologa , otorinolaringologa i medicini rada tako da smo u mogućnosti obavljati i sistematske preglede.

Aktualnosti/događanja