clanak False

Poziv na testiranje i intervju

27.11.2019.
vezan uz raspisani natječaj za prijam u službu, vježbenika/vježbenice – magistra/magistre, odnosno, stručnog specijalista/stručne specijalistice struke s područja tehničkih znanosti, koji će se osposobljavati za obavljanje poslova višeg stručnog suradnika/više stručne suradnice za rad tijela mjesne samouprave u Odjelu za rad tijela mjesne samouprave Sektora za rad mjesne samouprave u Gradskom uredu za mjesnu samoupravu – 1 izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme, u trajanju od 12 mjeseci, objavljen u „Narodnim novinama“, broj 85 od 11. rujna 2019. i na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr.
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na natječaj, održat će se u srijedu, 4. prosinca 2019., u 9,00 sati, na lokaciji Područni ured Trnje, Ulica grada Vukovara 56 A, soba 401/IV. kat.
           
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.
 
Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr.
 
Intervju s kandidatima koji su uspješno položili testove bit će održan 4. prosinca 2019. s početkom u 10.00 sati, u Područnom uredu Trnje, Ulica grada Vukovara 56 A, soba 401/IV. kat.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.