clanak False

Predstavljen ovogodišnji Pink Wing

05.06.2018.
Od 7. do 10. lipnja starta novo izdanje turističko-automobilističkog projekta Pink Wing na novoj ruti i s bogatijim sadržajima za sve sudionike, najavljeno je konferenciji za novinare na Zagrebačkome velesajmu.

Projekt su najavili gradonačelnik Milan Bandić, predstavnik Organizacijskog odbora Ping Winga Robert Bajs te direktorica Velesajma Dina Tomšić.

Zagreb i Hrvatska će se krajem ovog tjedna ponovno naći na karti vrhunskog hrvatskog turizma. Ovo je jedinstven projekt koji je ponos Zagreba i koji će uvijek imati našu potporu, obećao je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare.        

Robert Bajs je objasnio da ovogodišnja karavana kreće iz Zagreba prema Grobniku, Opatiji, Krčkom mostu, Cresu te da završava na Malome Lošinju.

Direktorica Velesajma Tomšić je istaknula kako će uvijek biti mjesta za one koji su fokusirani na određenu tržišnu nišu. Na kraju je u ime Velesajma kao partnera ovog projekta najavila Zagreb Auto Show od 31. ožujka do 5. travnja 2020.

Treća godina zanimljivoga i uspješnog projekta Pink Wing promovira Hrvatsku i njezinu luksuznu turističku ponudu obogaćenu za mnoga tematska događanja, više zabave, provoda, glazbeno-scenskih vratolomija, sjajnu gastronomiju, neobične lokacije kojima će prolaziti i koja će posjetiti pomno odabrana grupa sudionika. Broj je i ove godine ograničen na 65 jurilica.
Cjelokupna priredba je humanitarnog karaktera, a u protekle  dvije godine je prikupljeno više od 150.000 kuna za obitelji u potrebi i za bolnice. U petogodišnjem planu fokus će i nadalje biti na promidžbi humanitarnog djelovanja, Lijepe Naše i njezinih sportsko-automobilističkih sadržaja te najsigurnijih i najljepših svjetskih prometnica.

Gradske vijesti - 2018.