clanak False

Predstavljena nova Uprava Zagrebačkog holdinga

Službeno predstavljena nova Uprava Zagrebačkog holdinga izabrana putem javnog natječaja. 
10.03.2015.

 

U prostorima Gradske uprave obnašateljica dužnosti gradonačelnika dr.sc. Sandra Švaljek danas je službeno predstavila novu Upravu Zagrebačkog holdinga imenovanu 6. siječnja na sjednici Skupštine Holdinga.


Zaželjevši novoizabranom predsjedniku, članicama i članovima Uprave sreću i uspjeh u daljnjem radu, dodala je kako je uvjerena da je ova Uprava dorasla izazovima i da će uskoro Zagrebački holding iskazati i bolje rezultate nego što su danas. Naglasila je da, nakon selekcijskog postupka, gotovo i nije postojala razlika u mišljenju o kandidatima između članova Nadzornog odbora i Skupštine Holdinga: Gospodin Kojić i ja, kao članovi Skupštine, imali smo zapravo vrlo jednostavan zadatak imenovati članove Uprave – zaključila je.

Zahvalivši na ukazanom povjerenju koje će nova Uprava nastojati opravdati radom, predsjednik Dejan Fičko naglasio je da su već jučer bili na poslu do kasno u noć kako bi utvrdili prioritete među kojima je izdvojio refinanciranje obveznica u iznosu od 2,2 milijarde kuna, uvođenje sustava naplate odvoza otpada sukladno volumenu te optimalizaciju sustava nabave koji, kako je rekao, u Holdingu do sada nije bio adekvatno popraćen. Naglasio je, također, da će nastaviti s rekonstruiranjem Holdinga s naglaskom na povećanju efikasnosti u podružnicama i povezanim trgovačkim društvima.
Želimo stvoriti Holding koji će biti servis građanima grada Zagreba i pružiti im uslugu koja se od nas očekuje – zaključio je Dejan Fičko.