clanak False

Premijera predstave Medo Đuro u vrtiću u ZKL-u

25.09.2020.
Premijera predstave Medo Đuro u vrtiću Ane Tonković Dolenčić, u režiji Petre Mrduljaš bit će u petak, 2.10.2020. u 19 sati. u Zagrebačkom kazalištu lutaka.
Nakon velikog uspjeha i popularnosti koje je medvjedić Đuro postigao prevladavanjem svoga straha od zubara i naučio pravilno prati zube, slijedi novi nastavak ovog tematskog ciklusa koji se obraća najmanjem uzrastu. Ovaj put naš nestašni Đuro morat će naučiti ono s čime se svaki mališan u vrtiću svakodnevno suočava.

Kada u Zeleni vrtić dođe novi medvjedić koji ne poznaje jezik, izgleda drugačije i treba mu prijatelj, Đuro će morati naučiti univerzalni jezik prijateljstva. A to nije lako, posebno kada imaš osjećaj da tvoja omiljena teta poklanja više pažnje novom medvjediću nego tebi i kada ti kažu da svoju najdražu igračku posudiš malom neznancu.

Uz novo Đurino iskustvo naši će najmlađi gledatelji razumjeti zašto dijeliti, prevladavati svoje male ljutnje, uvažavati drugačije i otpuštati sebičnost svojstvenu velikom broju djece. Đuro će na tom putu steći prijatelja, a naša publika naučiti ili osnažiti važne socijalne vještine koje im mogu osigurati uspješan društveni život.

Više informacija na poveznici ovdje.

Aktualno