clanak False

Preradovićeva, od Haulikove do Ulice Andrije Hebranga, puštena u promet

31.08.2018.
Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, pustio je danas u promet rekonstruirani dio Preradovićeve ulice nakon završetka 1. i 2. etape radova na dionici od Haulikove do Ulice Andrije Hebranga te istočnoj strani Trga kralja Petra Svačića.
 
Sredinom rujna će biti gotova kompletna Preradovićeva ulica u punom profilu, rekao je gradonačelnik ponovivši kako će prema svim ugostiteljima i obrtnicima koji rade na ovom potezu, a koji imaju minusa u prihodima u odnosu na isto razdoblje prošle godine, i koji su predali zahtjev, Gradski ured za gospodarstvo reagirati na isti način kao i prilikom obnove Radićeve ulice. Taj Prijedlog će se naći na Skupštini već 13. rujna.

Podsjetimo, radovi  na ovih 10 000m² obuhvaćaju kompletnu sanaciju svih prometnih površina, uređenje obostranih nogostupa, 100-tinjak parkirališnih mjesta, uređenje kolnika sa unaprjeđenjem sustava oborinske odvodnje te sustava javne rasvjete, uređenjem pješačkih i biciklističkih staza, zamjenu i ugrađivanje nove te poboljšanje postojeće prometne signalizacije.

Gdje god budemo mogli stavit ćemo pod zemlju kontejnere za otpad, koje smo i ovdje kao i u Kranjčevićevoj stavili,  dodao je na kraju gradonačelnik.
 
 

Gradske vijesti - 2018.