clanak False

Prijem Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom URIHO

03.09.2020.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je delegaciju STKI „URIHO“ povodom sjajno ostvarenog rezultata na Državnom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom koje se održalo u Splitu, a na kojemu su naši sportaši 15. godinu za redom osvojili naslov prvaka države.

Zahvaljujemo se gradonačelniku Milanu Bandiću i ravnatelju ustanove URIHO Josipu Držaiću na dugogodišnjoj suradnji i potpori klubu STKI „URIHO“ koji je od malog kluba izrastao u respektabilan klub s 15. uzastopno osvojenih Državnih prvenstava, što je uistinu golem uspjeh, izjavila je predsjednica kluba Jadranka Blagus, uručivši Gradonačelniku zahvalnicu za dosadašnju podršku i suradnju.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Romana Galić čestitala je sportašima na postignutim rezultatima, kazavši kako su ustanova URIHO i STKI URIHO ponos Grada Zagreba koji od prvog dana daje podršku ovome sportskom klubu, kao i sportu općenito, posebice osobama s invaliditetom znajući koliko je to za sport i osobe s invaliditetom važno.

Državno prvenstvo se održalo u terminu od 10. do 12. srpnja 2020. godine, u organizaciji Hrvatskog parastolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom i Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

STKI „URIHO“ premoćno je osvojio naslov državnog prvaka s postignutim 101 bodom, dok je drugoplasirani sa 65 bodova STK „SYNERGIJA“, a treća je ekipa Karlovca s 28 bodova.

Gradske vijesti - 2020.