clanak False

Prijem za udruge antifašista

Gradonačelnik Milan Bandić je primio predstavnike Saveza antifašističkih boraca Republike Hrvatske i Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Zagrebačke županije i Grada Zagreba.
28.03.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je danas u gradskoj palači Dverce primio predstavnike Saveza antifašističkih boraca Republike Hrvatske i Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Zagrebačke županije i Grada Zagreba.

Zahvaljujući gradonačelniku i Gradskoj upravi na dosadašnjoj dobroj suradnji, Franjo Habulin, predsjednik SABA RH je istaknuo da se razgovaralo o problemima u vezi s održavanjem prostora u Ulici Pavla Hatza, a u kome djeluju već duži niz godina te o mogućnosti da im se za rad Udruge dodijeli drugi prikladniji prostor.

Damir Lasić, pročelnik Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada je najavio novi sastanak s predstavnicima SABA RH i Zajednice udruga antifašističkih boraca u nadolazećim tjednima, a na kome se će detaljnije razgovarati o mogućnosti dodjele drugog prostora. 

Gradske vijesti - 2017.