clanak False

Socijalna slika Zagreba 2007.

U socijalnoj slici Grada Zagreba 2007. kao zbiru pokazatelja i socijalnih indikatora o kvaliteti života građana Zagreba prepoznaju se i danas aktualni trendovi kao što su: povećavanje broja obitelji s manje djece, sve kasnije stupanje u brak....
04.03.2009.

Danas je u prostorima Tribine grada na Kaptolu predstavljena Socijalna slika Grada Zagreba 2007.  kao zbir pokazatelja i socijalnih indikatora o kvaliteti života građana Zagreba. U slici se, među ostalim, prepoznaju i danas aktualni trendovi kao što su: sve veći broj samaca i obitelji s manje djece, sve kasnije stupanje u brak, te stambeni problem sugrađana. Za svaki segment društveno – socijalnog života kontinuirano se razvijaju kvalitetni programi, a projekt Zagrebačke stanogradnje u naselju Sopnica – Jelkovec uvelike će „olakšati“ gradsku stambenu socijalnu listu.

Osim pročelnika u Uredu za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Zvonimira Šostara s najbližim suradnicima, na prezentaciji - okruglom stolu, bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, te kao prezenteri prof.dr.sc. Siniša Zrinščak i znanstvena novakinja na Studiju socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu Ivana Dobrotić.

Pogledajte prezentaciju ovdje.


Gradske vijesti - 2009.