clanak False

Svečana dodjela priznanja Žena godine 2020

16.07.2020.
Sinoć je u Hotelu Esplanade održana dodjela priznanja Žena godine 2020, koja se već tradicionalno daje svake godine ženama za njihove zasluge unutar profesije, po izboru magazina  Zaposlena.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozdravivši okupljene, istaknuo je važnost ove Manifestacije. Grad Zagreb kao institucija je oduvijek znao prepoznati važnost ženskog glasa u svakodnevnom radu, nastojeći promovirati ženska prava, zasluge i profesionalne uspjehe, rekao je gradonačelnik te je čestitao dobitnici Nagrade ravnateljici Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Alemki Markotić.
 
Urednica Ana Gruden zahvalila je svima na dolasku i iskazanom povjerenju u organizaciju događanja koji se ove godine odvio uz strogo pridržavanje mjera opreza. Ova godina je bila teška zbog neizvjesnosti na privatnom i na poslovnom planu. Ipak smo uspjeli, dogovorivši se bez puno razmišljanja u izbor laureatkinje koja se istaknula svojim marljivim radom i ženskom snagom koju nitko ne smije podcijeniti, s obzirom na situaciju koja nas je sve zatekla.

Ravnateljica Klinike gospođa Markotić zahvalila je na Nagradi u ime svih liječnica i znanstvenica, pa je pozvala sve na podršku zdravstvenim djelatnicima koji se u ovom trenutku bore s epidemijom koronavirusa.

Gradske vijesti - 2020.