clanak False

Testna stranica

Ovo je kratki tekst koji se vidi na listama, unosi se kroz polje kratki opis. Trgovi i ulice središta grada, kao i park Maksimir od 23. travnja pa sve do 2. listopada.
1/3
Ovo je opis galerije. Od Kaptola preko Dolca i Tkalčićeve ulice do Trga bana Josipa Jelačića ili parkova Zrinjevac i Maksimir
Zagrebački vremeplov objedinjuje čak osam događanja, koje se od Gornjeg grada, Kaptola preko Dolca i Tkalčićeve ulice do Trga bana Josipa Jelačića ili parkova Zrinjevac i Maksimir, održavaju svakog vikenda te dočaravaju običaje iz prošlosti.

Obična lista
  • Ljubiteljima valcera, evergeena i serenada dobar
  • uvod za vikend pružit će posjet parku Zrinjevac,
  • gdje se određenim subotama i nedjeljama u
  • prijepodnevnim satima organiziraju
  • promenadni koncerti.Ovo je podnaslov

 

Vikendima u prijepodnevnim satima uživat ćete u zvucima starogradskih i ljubavnih pjesama uličnih svirača na trgovima i ulicama Gornjega grada, a na raznim lokacijama u centru pjesmom će vas dočekati KUD-ovi koji predstavljaju Folkornu scenu. U društvu kostimiranih likova iz zagrebačke povijesti moći ćete prošetati po Gornjem gradu, svake subote i nedjelje od 17.00 do 20.00 sati, a neke od njih susrest ćete i na Trgu bana Jelačića subotama od 10.00 do 13.00 sati.

ovo je h2 / podnaslov

ovo je h3 / podnaslov

ovo je h4

ovo je h5 ispod
 
Kolona 1 Kolona 2
red 1 red 1 demo
demo demo
demo demo
demo demo