clanak False

Tri računala na dar obitelji Mašić

Posebno sretni zbog  donacije bili su školarci iz mnogobrojne obitelji , koji su računalo do sada mogli koristiti samo u računalnoj radionici ili kod prijatelja, dok će sada i oni iz svoga doma moći pretraživati internet, igrati igrice, slušati glazbu,...

19.02.2009.


Poznata zagrebačka 19-eročlana obitelj Mašić od danas je bogatija za tri kompleta računala. Jutros je u njihovom domu u novozagrebačkom naselju Trokut zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Ljiljana Kuhta Jeličić Hanči Mašić, majci 17-ero djece, uručila Darovnicu Grada Zagreba i Udruge Otvorena računalna radionica Svi smo protiv izrazivši želju da im nova računala pomognu u stjecanju znanja i poboljšanju kvalitete života.

Posebno sretni zbog ove donacije bili su školarci iz ove mnogobrojne obitelji, koji su računalo do sada mogli koristiti samo u računalnoj radionici ili kod prijatelja, dok će sada i oni iz svoga doma moći pretraživati internet, igrati igrice, slušati glazbu i raditi druge stvari poput svojih vršnjaka.

U skromnom domu obitelji Mašić moglo se čuti i o njihovim željama da se uskoro presele u novu, veću kuću u Petruševcu, gdje im se i uz pomoć Grada osigurava novi dom.

Inače, akciju Tisuću računala na dar, kojom se osobama s poteškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom, višečlanim obiteljima i obiteljima s težim socijalnim statusom daruju računala, organizira Udruga Otvorena računalna radionica Svi smo protiv.


Gradske vijesti - 2009.