clanak False

Ugovor između Grada i Kuće ljudskih prava Zagreb

Potpisima na Ugovor o privremenom korištenju dvaju samostojećih objekata u Selskoj za potrebe Udruge Kuće ljudskih prava Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica UO Kuće Sanja Sarnavka jutros su označili početak aktivnosti na uređivanju jedinstvenog prostora...
22.05.2009.


Potpisima na Ugovor o privremenom korištenju dvaju samostojećih objekata u Selskoj za potrebe Udruge Kuće ljudskih prava Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica UO Kuće Sanja Sarnavka jutros su označili početak aktivnosti na uređivanju jedinstvenog prostora, mjesta na kojemu će građanima Zagreba, ali i onima iz cijele Hrvatske biti dostupna pomoć u vezi sa zaštitom ljudskih prava.

Kako se čulo, na poticaj Fondacije Kuća ljudskih prava Oslo i Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške Kuću ljudskih prava Zagreb, osnovalo je šest udruga koje niz godina djeluju na području Grada Zagreba i Republike Hrvatske, a bave se promicanjem i zaštitom prava pojedinih skupina kao što su osobe s invaliditetom, žene, djeca, azilanti i sl.

Gradonačelnik Bandić izrazio je zadovoljstvo što je Grad i na ovaj način mogao pomoći udruzi koja skrbi za prava svih građana, te najavio i informatičko opremanje prostora.


Gradske vijesti - 2009.