clanak False

Za tjedan dana uređenje igrališta u Kozari Boku

U ulici Petruševečki nasip izvode se radovi na uređenju dijela prometnice, izgradnji pješačkih nogostupa, dijela vodovodne i kanalizacijske instalacije. Sljedeći bi tjedan trebali početi radovi na uređivanju športskog igrališta u Kozari Boku...
28.05.2009.


Nakon završetka radova na uređenju okretišta autobusa 237 u Kozari boku Zagrebački holding podružnica Zrinjevac, uredila je travnjak, pokosila travu u širem obuhvatu, orezala okolna stabla i grmlje i uklonila otpad sa zelenih površina. Vidjeli su to sudionici gradonačelnikova jučerašnja obilaska kada je na redu bila Gradska četvrt Peščenica – Žitnjak. Okretište ima i novu nadstrešnicu kakve su postavljene na još dvije lokacije u četvrti.

U ulici Petruševečki nasip izvode se radovi na uređenju dijela prometnice, izgradnji pješačkih nogostupa, dijela vodovodne i kanalizacijske instalacije. Prema projektu, bit će uređen i zeleni pojas između kolnika i pješačkog nogostupa širok 1,5 metar, a trenutno se radi na uređivanju prometnice i pješačke staze. Sljedeći bi tjedan trebali početi radovi na uređivanju športskog igrališta u Kozari Boku.


Gradske vijesti - 2009.