clanak False

Zagrebačke fontane za djelatnike Zagrebačkih cesta

25.05.2020.
Zbog angažmana u vremenu epidemije koronavirusa i potresa u Zagrebu, u Ulici Hrvatske bratske zajednice zasvijetlile su zagrebačke fontane u znak zahvalnosti djelatnicima Zagrebačkih cesta.

Gradonačelnik Milan Bandić je naglasio da u posebno zahtijevnim i teškim situacijama ljudi često znaju pokazati najbolje od sebe, a radnici Zagrebačkih cesta upravo to čine u uvjetima koji pokatkad zahtijevaju nadljudske napore. ''Ovi dečki su 365 dana na zagrebačkim ulicama i ja im odsrca zahvaljujem! Želim također zahvaliti svima u Zagrebačkim cestama – podružnici Zagrebačkog Holdinga te njihovu voditelju Draganu Periću“ pa je dodao da oni koji su se svojim radom najviše istaknuli tijekom karantene i na sanaciji posljedica od potresa zaslužuju dodatnu nagradu.

Voditelj Podružnice Dragan Perić je gradonačelniku Bandiću i Gradu Zagrebu zahvalio na ukazanoj časti. ''Naši radnici su odradili lavovski dio posla, a sve kako bi našim sugrađanima pomogli u danima nakon potresa koji je zadesio Zagreb. Oni su do danas odvezli 18 000 tona šute na jakuševačko reciklažno dvorište s više od 7 200 gradskih lokacija. Svaka čast i još jedno veliko hvala!''

Gradske vijesti - 2020.