clanak False

Zahvala gradonačelnika na veličanstvenom dočeku Vatrenih

16.07.2018.
Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,
dragi navijači

Danas smo na središnjem zagrebačkom trgu i na ruti od Zračne luke Dr. Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića  prisustvovali  neponovljivom i veličanstvenom događaju.

Svi kao jedan izrazili smo poštovanje i zahvalu našim  junacima iz Rusije, koji su na Svjetskom nogometnom prvenstvu na impresivan način ostvarili povijesni rezultat, dostojanstveno predstavljali boje Hrvatske, pokazali svoju nogometnu i ljudsku veličinu, bili ambasadori Hrvatske kakve samo poželjeti možemo.

Igrajući srčano i vatreno, izgarajući na terenu, iskazujući zajedništvo bez premca i ljubav prema domovini i svom narodu, svojim su fenomenalnim postignućem oduševili i ujedinili Hrvatsku, donijeli dašak optimizma i pozitivnu energiju, priuštili nam silnu radost i učinili nas beskrajno ponosnim i, još više, stekli simpatije cijeloga svijeta.

U toj njihovoj iznimnosti i veličini i vi ste, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, dragi prijatelji i navijači iz cijele Hrvatske i dijaspore, bili na visini zadatka - svojim dolaskom, iskazanim dostojanstvom i emocijama!

Hvala vam od srca. Hvala svima koji su pomogli da ova zahtjevna organizacija prođe u savršenom redu, svim nadležnim institucijama, djelatnicima hitnih službi,  policije, osiguranja, svim komunalnim i drugim službama koje su svoj posao odradile besprijekorno.

Veselimo se i radujmo danas, budimo zauvijek ponosni na naše momke, a sutra, na  radnom mjestu i u svakodnevnom životu,  budimo svjesni značaja njihovoga uspjeha i njihove poruke koju su poslali – uz puno rada, odricanja i iznad svega  zajedništva  svaki  cilj je dostižan.

Hvala svima !

Gradonačelnik Grada Zagreba
Milan Bandić

Gradske vijesti - 2018.