clanak False

Zahvala i poziv sugrađanima

16.01.2013.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić upućuje zahvalu sugrađanima i poziv da svi zajedno spremno dočekamo i ovaj snijeg:


Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, poštovani sugrađani!

Naš grad, i svi mi zajedno, proteklih smo se dana uspješno nosili s obilnim snježnim oborinama, a istovremeno smo pokazali veliko srce, razumijevanje i solidarnost prema onima koji su iz bilo kojeg razloga bili nemoćni i koji su trebali pomoć.

Hvala dragovoljcima koji su se uključili u čišćenje, hvala starijim sugrađanima koji nisu izlazili, hvala što niste vozili automobile bez zimske opreme, hvala svima koji su se „uhvatili“ lopata, a posebno hvala djelatnicima gradskih službi koji su danonoćno čistili snijeg da bi se ritam grada što prije vratio u normalu i da bi važne službe i ustanove mogle nesmetano funkcionirati.

U očekivanju novih oborina, apeliram na sve da ponovno pokažemo istu razinu odgovornosti i da novi snježni izazov, zajedno dočekamo još spremniji. Uvjeren sam, dragi sugrađani, da će Zagreb ponovno pokazati da nas ni stoljetni snijeg ne može iznenaditi.Vaš gradonačelnik
Milan Bandić


Gradske vijesti - 2013.