clanak False

6. konferencija Hrvatski dan debljine

11.03.2022.

Pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba te Ministarstva zdravstva RH, a uz podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Udruga za prevenciju prekomjerne težine organizira 6. konferenciju Hrvatskog dana debljine.

6. Konferencija Hrvatskog dana debljine DEBLJINA - UZROCI, POSLJEDICE, PREVENCIJA I LIJEČENJE, Utječe li debljina na osobnost čovjeka?, održat će se 18. ožujka 2022. godine na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Mirogojska cesta 16, Zagreb.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, Konferencija će se održati sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (uz COVID potvrde i dozvolu lokalnog stožera konferencija može okupiti do 200 osoba).

Budući da je broj sudionika ograničen, prisustvovanje na Konferenciji uživo regulirat će se sukladno redoslijedu prijava.

Svim ostalim sudionicima koji neće ući u dozvoljenu gornju granicu sudionika praćenje konferencije bit će omogućeno putem online platforme (link za prijavu bit će dostavljen na e-mail adresu sudionika). 

Program


Aktualnosti/događanja