clanak False

Donacija Rotary Club Zagreb Sljeme domovima zdravlja grada Zagreba

22.04.2020.
18. travanj 2020. godine

U vrlo zahtjevnim i odgovornim trenucima trajanja epidemije bolesti COVID 19 i u danima nakon što je potres pogodio grad Zagreb i njegovu okolicu, Rotary club Zagreb Sljeme je donirao 1350 kom. zaštitnih vizira domovima zdravlja grada Zagreba. Na taj način je dodatno zaštitio zdravstvene djelatnike i osigurao sigurnije uvjete rada i liječnicima i medicinskim sestrama i tehničarima u cilju sprječavanja širenja zaraze virusom SARS CoV 2.

Grad Zagreb i GU za zdravstvo je od početka trajanja epidemije COVID 19 odgovorno planirao i nabavljao osobnu zaštitnu opremu za sve zdravstvene djelatnike u zdravstvenim ustanovama grada Zagreba. U cilju sprečavanja širenja zaraze epidemije koronavirusom iz raspoložive osobne zaštitne opreme donirana su i pojedinačne pošiljke i drugim ustanovama u gradu.

Zahvaljujemo u ime Gradskog ureda za zdravstvo svim ljudima koji su u ovo zahtjevno vrijeme velike krize epidemije i stanja nakon potresa, pokazali humanost, snagu, odgovornost i solidarnost, a posebno se zahvaljujemo članovima Rotary cluba Zagreb Sljeme što promoviraju i žive za humane ciljeve i promiču visoka etička načela svakodnevno, a posebno u zahtjevnim i teškim vremenima.

Aktualnosti/događanja