clanak False

Javni poziv za predlaganje programa na temelju kojih će se utvrditi Program javnih potreba Grada Zagreba u tehničkoj kulturi za 2015. godinu

30.10.2014.

Zaključak gradonačelnika o raspisivanju Javnog poziva za predlaganje Programa javnih potreba Grada Zagreba u tehničkoj kulturi za 2015. godinu

Tekst Javnog poziva za predlaganje programa na temelju kojih će se utvrditi Program javnih potreba Grada Zagreba u tehničkoj kulturi za 2015. godinu možete pročitati OVDJE.

Prijavnicu na Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba Grada Zagreba u tehničkoj kulturi za 2015. godinu (savezi i Zajednica tehničke kulture) možete preuzeti OVDJE.

Prijavnicu na Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba Grada Zagreba u tehničkoj kulturi za 2015. godinu (Klubovi mladih tehničara pri osnovnim i srednjim školama Grada Zagreba) možete preuzeti OVDJE.

Prijavnicu na Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba Grada Zagreba u tehničkoj kulturi za 2015. godinu (samostalne udruge registrirane za djelatnost tehničke kulture koje nisu članice granskih saveza) možete preuzeti OVDJE.