clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

04.10.2022.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
                                                          
- Vodi postupak u složenim upravnim stvarima u prvostupanjskom upravnom postupku radi donošenja rješenja o upisu, brisanju ili promjeni podataka u obavljanju sportske djelatnosti samostalnim radom za fizičke osobe kao i izdavanje izvatka iz registra sportskih djelatnosti koje se obavljaju samostalnim radom za fizičke osobe.                                                                                                                                      
- Sudjeluje u izradi nacrta odluka i drugih akata Grada Zagreba u djelatnostima sporta, predlaže poduzimanje odgovarajućih mjera, prati i proučava provedbu zakona i drugih propisa u djelatnosti sporta.  
- Sudjeluje u obavljanju pravnih poslove u vezi s provedbom gradskog programa javnih potreba u djelatnosti sporta te sudjeluje u obavljanju poslova u vezi s korištenjem poslovnog prostora u djelatnosti sporta.                                                                                                               
- Sudjeluje u pružanju pomoći strankama i ustanovama iz djelatnosti sporta, prati stanje u djelatnosti sporta, daje mišljenje o nacrtima zakona i drugim propisima u djelatnosti sporta te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.                                                                           

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.689,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.