clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

25.11.2022.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
-Izrađuje složenije prijedloge akata u vezi sa stjecanjem prava vlasništva na pokretninama i nekretninama radi realizacije razvojnih, socijalnih programa te drugih programa Grada.       
- Izrađuje složenije prijedloge akata u vezi sa raspolaganjem nekretnina u vlasništvu Grada putem prodaje, osnivanja i prijenosa prava građenja, prava služnosti i osnivanja i prijenosa drugih stvarnih prava, te izrađuje složenije prijedloge akata za izdavanje tabularnih isprava, brisovnih očitovanja te razvrgnuća suvlasničke zajednice.
- Izrađuje složenije međuvlasničke ugovore, vlasničke suglasnosti kao jednostrane i dvostrane akte u poslovima izvanredne uprave na nekretninama u suvlasništvu Grada, obavlja stručne poslove vezane uz realizaciju zakonskog prava prvokupa nekretnina, izrađuje izvješća i druge stručne materijale, prima stranke i obavlja druge poslove što mu se odrede.
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.689,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.