clanak False

Autobusna linija 295

Nakon korekcija na dijelu trase, linija će imati 16 umjesto 11 ranije planiranih stajališta. Ukupna dužina trase produžena je za dva kilometra.
31.12.2015.



U prigodi jutrošnjeg puštanja u promet produžene autobusne linije 295 Zapruđe – Jakuševec – Zapruđe, koja povezuje Zapruđe s novoizgrađenim naseljima istočno od Sarajevske ceste i s Jakuševcem, dio građana imao je primjedbe na trasu i djelomičnu regulaciju prometa.

Saslušavši njihove želje i primjedbe, gradonačelnik Milan Bandić naložio je mjerodavnim službama da provjere sve mogućnosti kako bi se iznašlo optimalno rješenje na zadovoljstvo svih tamošnjih stanovnika.
 

Tako će, nakon korekcija na dijelu trase, linija imati 16 umjesto 11 ranije planiranih stajališta. Ukupna dužina trase produžena je za dva kilometra, pa umjesto 6,5 iznosi 8,5 kilometra.

Prvi autobus iz Zapruđa polazit će radnim danom u 5,15h, a u najvećim prometnim opterećenjima kretat će se u prosjeku svakih 30 minuta. U dane vikenda linija je usklađena s potrebama posjetitelja Sajma automobila.

Gradonačelnik će večeras još jednom obići trasu produžene linije.
 


Gradske vijesti - 2015.